[ultimate_gdpr_terms_accept]

Podaci o tvrtki:
D. Š. SAVJETOVANJE d.o.o. za usluge (dalje u tesktu i kao Yachts Croatia)
Njegoševa 6, HR-21000 Split
Telefon: +385 021 771 517
OIB: 42535832766
MBS: 060245961

Članovi društva:
Darko Šupuk

Direktor:
Darko Šupuk

Temeljni kapital:
450.000,00 kn uplaćen u cijelosti
D. Š. SAVJETOVANJE D.O.O. društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge upisano je pri Trgovački sudu u Splitu


Sigurnost
D. Š. Savjetovanje d.o.o. koristi odgovarajuća tehnološka i organizacijska sredstva za zaštitu prijenosa i čuvanje osobnih podataka.

Zaštita osobnih podataka
Pročitajte o ovome na linku Pravila privatnosti, Kolačići i GDPR forma

Komunikacija
Yachts Croatia će sa korisnikom stupiti u kontakt putem sredstava za komunikaciju na daljinu osim ukoliko kupac bude zahtijevao suprotno. Oglasne elektroničke poruke mogu sadržavati sljedeće podatke:
⦁ jasno i nedvojbeno biti će naznačeno kao oglasne poruke,
⦁ pošiljatelj će biti jasno naveden,
⦁ različite akcije, promocije i druge prodajne tehnike, biti će naznačene kao takve.

Također će biti jasno definirani uvjeti za sudjelovanje u njima:
⦁ jasno će biti prikazan način odjave na oglasne poruke,
⦁ želju korisnika, da ne želi primati oglasne poruke, Yachts Croatia će izričito poštivati.

Ocjene, mišljenja i poruke
⦁ Recenzije, ocjene i preporuke koje su napisali korisnici dio su funkcionalnosti stranice Yachts Croatia i namijenjeni su zajednici svih korisnika.
⦁ Yachts Croatia dozvoljava, da svoje mišljenje napiše svaki korisnik stranice, a prije konačne objave Yachts Croatia ih pregledava. Yachts Croatia neće objavljivati mišljenja ili napise koji su na bilo koji način uvredljivi, neprikladni ili koji, prema Yachts Croatia ne koriste svojim osvrtom drugim korisnicima i posjetiteljima.
⦁ Slanjem mišljenja ili komentara, korisnik se izričito slaže s uvjetima korištenja njegovog mišljenja ili komentara, a Yachts Croatia dozvoljava objavljivanje dijela ili cijelog teksta u svim elektronskim i drugim medijima. Yachts Croatia ima pravo mijenjati sadržaj ili koristiti sadržaj mišljenja ili komentare u neograničenom vremenu i za bilo koju svrhu koja je u poslovnom interesu D. Š. Savjetovanje d.o.o., uključujući objavljivanje u oglasima ili drugim marketinškim komunikacijama. Istodobno, autor mišljenja izjavljuje i osigurava da posjeduje materijalna i moralna prava za pisana mišljenja i komentare, te da ta prava prenosi na Yachts Croatia u neisključivi i vremenski vezani način.

Pravne obavijesti
Internet stranica Yachts Croatia i svi podaci na njoj, slike proizvoda, grafički i video elementi na stranici, zaštićeni su autorskim pravima te ih nije dozvoljeno reproducirati ili upotrebljavati bez prethodnog pisanog odobrenja D. Š. Savjetovanje d.o.o.

Ograničenje odgovornosti
D. Š. Savjetovanje d.o.o. ulaže sve napore kako bi osigurala ažurnost i točnost podataka objavljenih na svojim internetskim stranicama Yachts Croatia. Unatoč tome, sadržaj tekstova, vremena isporuke ili cijena mogu se mijenjati tako brzo da D. Š. Savjetovanje d.o.o. ponekad ne uspije ispraviti informacije na web stranicama Yachts Croatia. U takvom slučaju, D. Š. Savjetovanje d.o.o. će obavijestiti korisnike o promjenama.

Isključenje odgovornosti
Zadržavamo pravo onemogućiti web stranicu ili onemogućiti pristup stranicama zbog tehničkih ili drugih problema i održavanja, što također znači onesposobljavanje ili ometanje korištenja stranice. Prije pristupanja i korištenja web stranice morate osigurati odgovarajuću opremu (protuvirusni, itd.). Korisnik mora osigurati odgovarajuću sigurnost i povjerljivost podataka koji se koriste za registraciju na web stranici (e-mail adresa, lozinka).

Pritužbe i sporovi
Žalba se podnosi putem e-maila info@yachtscroatia.hr. Postupak obrade žalbi je povjerljiv. U roku od pet radnih dana D. Š. Savjetovanje d.o.o. će potvrditi da je primila pritužbu, priopćiti korisiku koliko će dugo postupak rješavanja trajati i informirati ga o napretku postupka.

Trebate savjet? Kontaktirajte nas.
+385 021 771 517 / info@yachtscroatia.hr

No tags for this post.